Loopbaanopstellingen

Een krachtige ervaring. Een nieuw idee.
Schrijf je in!

Loopbaanopstellingen

Een krachtige ervaring. Een nieuw idee.
Schrijf je in!
Je vraagt je af of je werk nog wel goed voor je is. Je verveelt je en je krijgt geen voldoening van je werk. Misschien heb je problemen met je baas of collega’s. Je twijfelt of je dat ene partnership of project beter wel of niet aangaat. Je staat voor de moeilijke taak je zaak uit te breiden.
Je wil wel wat anders doen, maar weet niet waar te beginnen en of dit wel het juiste moment is. Je kreeg een nieuwe functie aangeboden, maar weet niet of het je gelukkig zal maken. Er komt een reorganisatie of fusie aan en je moet keuzes maken. Je voelt dat je moeilijk evenwicht houdt tussen werk en je gezin.
Al deze dingen kunnen de start vormen van een loopbaanopstelling.
Durf jij je vraag te stellen?
Wanneer je een opstelling doet, krijg je inzicht in jouw situatie. Het is een veilige en snelle manier om te zien wat er onderhuids speelt.

Wanneer je dat wil, breng je je vraag of probleem mee naar de sessie. We stellen die dan visueel voor in de ruimte. Zo kan je vanop afstand kijken en krijg je een andere blik op je gewoontes en patronen. We bekijken wat mogelijk is om beweging te krijgen in jouw opstelling en tot een antwoord op je vraag te komen. Achteraf is het mogelijk een persoonlijke opvolgsessie te boeken.

Kijk je graag mee?
Ook wanneer je zelf niet meteen een vraag wil of kan meebrengen, ben je welkom. Door de groepsdynamiek werkt ook de opstelling van een ander verhelderend voor jou.

Volg je al loopbaanbegeleiding? Ook dan kan een opstelling verheldering bieden bij een bepaald probleem. Zeker de moeite waard!

Data & Prijzen

Momenteel staan er geen loopbaanopstellingen gepland.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe data? Laat dan je e-mailadres hier achter