Maak komaf met saboterende gewoontes

Je leven anders bekeken

Maak komaf met saboterende gewoontes

Je leven anders bekeken
Opstellingen
Wanneer je een opstelling doet, krijg je inzicht in jouw belemmerende patronen. Het is een veilige en snelle manier om te zien wat er onderhuids speelt.

Wanneer je dat wil, breng je je vraag of probleem mee naar de sessie. We stellen die dan visueel voor in de ruimte. Zo kan je vanop afstand kijken en krijg je een andere blik op je saboterende gewoontes en patronen. We bekijken wat mogelijk is om beweging te krijgen in jouw opstelling en tot een antwoord op je vraag te komen.

Ook wanneer je zelf niet meteen een vraag wil of kan meebrengen, ben je welkom. Door de groepsdynamiek werkt ook de opstelling van een ander verhelderend voor jou.

De moeite waard! Bedankt voor deze coaching! Zowel het observeren als het deelnemen aan! Een opstelling brengt nieuwe inzichten. Het is alsof je je eigen denken buiten jezelf brengt. Je ziet ‘hoe’ en ‘wat’ je denkt, voelt, hoe je leeft of geleefd wordt. Deze inzichten, in-voelingen eigenlijk, gaan erg diep en zijn krachtig om je stappen in een nieuwe richting te doen zetten. Je brengt het ook rustig en zacht, dankjewel daarvoor!

– Linde

Hoe werken opstellingen?
Als individu maak je deel uit van verschillende systemen. Je familie is zo’n systeem, maar ook de organisatie waar je werkt, de vereniging waar je lid van bent, je vriendenkring, je land of één bepaalde situatie.

Elk systeem heeft zijn eigen dynamieken, die invloed hebben op het gedrag en het welzijn van iedereen die er deel van uitmaakt. Wanneer één of meerdere wetten in een systeem verstoord worden, ontstaat er een onevenwicht.

Met een opstelling breng je aan het licht wat er precies speelt binnen het systeem van de vraagsteller. Je benoemt elk element in de vraag en vormt hiervan een beeld. Dit kan gebeuren aan de hand van attributen, maar ook met mensen die je in de ruimte ‘opstelt’. Uit de opstelling en de plaats van de verschillende elementen komt meteen verheldering. Doordat we de elementen bewegen in de ruimte, krijg je inzicht in mogelijke oplossingen. De spanning valt weg en je krijg terug ademruimte.

Praktisch

Wil je op de hoogte blijven van concrete data? Vul hieronder je mailadres in

Wil je liever een individuele opstelling dan een groepssessie? Neem dan gerust contact op!

Blijf op de hoogte van nieuwe data!

Laat hier je e-mailadres achter.