Greet Nauwelaerts

Krachtig. Enthousiast. Echt.

Greet Nauwelaerts

Krachtig. Enthousiast. Echt.

BLIJVEN GROEIEN

Enkele jaren geleden werd het pensioenstelsel hertekend. “Op welke leeftijd ga je met pensioen?”, werd een actuele mediavraag en ook eentje die ik voor mezelf wilde beantwoorden.
“Wanneer wil ik naar de volgende fase in mijn leven?” “Wat kan mij de komende tien jaren gelukkig maken?” “Is dat terug te vinden in mijn huidige job?” “Kan veranderen nog op mijn leeftijd?”
Het antwoord werd snel duidelijk: “Ik wil blijven groeien. Zowel professioneel als persoonlijk.” Ik wilde bekijken wat me gelukkig en ongelukkig maakte en zo zelf kiezen, de verantwoordelijkheid opnemen voor mijn eigen leven. Coaching was voor mij de juiste keuze. Ik kon er focussen op mezelf. Los van wat anderen van mij wilden of verwachtten. Zo zag ik terug wat voor mezelf belangrijk is. Wat me energie geeft en enthousiast maakt. Ik volgde de opleidingen tot Personal Coach bij Systo en Burn-out Coach bij Luc Swinnen en merkte al snel: dit is wat ik wil doen. Ik breidde mijn kennis uit met een Masterclass Systemic Coaching en vond mijn passie: systeemopstellingen. De eerste reeks opstellingen ging door in het voorjaar van 2017.  

DOOR TE KIEZEN WIN JE ALTIJD

Wanneer je een keuze maakt, hoe klein ook, brengt dat je in beweging. Je blijft niet bij de pakken zitten, maar neemt zelf de verantwoordelijkheid op voor je leven. Dat is niet altijd gemakkelijk. Verandering brengt vaak weerstand met zich mee. Maar het moment dat je kiest, komt er energie vrij om effectief iets te doen. Dat brengt je steeds vooruit.
Er is niets mis met in je comfortzone zitten, zolang het je niet weerhoudt om keuzes voor jezelf te maken.